0
Je winkelwagen
0

De cursus Botanical Skin Care is een online cursus over kruiden die de huid zowel van binnen als van buiten ten goede kunnen komen!

Tijdens deze cursus leer je om je eigen huidverzorgingsrecepten te maken met plantaardige en andere veilige en voedende ingrediënten. Met meer dan 200 kruidenrecepten in de cursus ben je goed op weg om je kruidenkastje te vullen met een scala aan op maat gemaakte kruidenpreparaten die je er gezonder en stralender uit laten zien en voelen.

De cursus Botanical Skin Care behandelt het gebruik van kruiden in theeën, tincturen en voedingsmiddelen, voor een inwendige huidverzorging, en uiteraard het gebruik van huidverzorgingsproducten op basis van kruiden om je huid te kalmeren, te verstevigen, te hydrateren en over het algemeen een gezonde, langdurige gloed te geven!

Wat ga je leren?

  • Je krijgt een stevige basis in huidgezondheid, inclusief anatomie en functie, evenals tips over voeding en levensstijl om je te helpen de praktijken die de gezondheid van je huid beïnvloeden beter te begrijpen. je leert kijken naar de binnenkant van het lichaam (niet alleen de huid!) – en leert hoe je lichaam de gezondheid van de huid beïnvloeden. Dit is een inside-out benadering van huidverzorging.
  • Je leert de basisvaardigheden voor het ontwerpen, produceren en gebruiken van zelfgemaakte huidverzorgingsproducten. Gedetailleerde video- en schriftelijke tutorials begeleiden je bij het maken van maceraten, balsems en crèmes tot deodorant, zeep, haarverzorgingsproducten en veel meer.
  • In cursus Botanical Skin Care doe je ervaring op met het werken met kruiden en preparaten die gebruikt kunnen worden ter ondersteuning van acute en chronische huidaandoeningen, zowel inwendig als uitwendig. Je leert verbanden te leggen tussen de huid en andere orgaansystemen, ontvangt informatie over voedingsondersteuning voor een gezonde huid en leert over het huidverzorgingsprotocol voor verschillende huidtypen en -problemen. Je leert je interne gezondheid te versterken om je huidgezondheid te maximaliseren en je kruidenkast te vullen met een reeks geïndividualiseerde kruidenpreparaten om je te laten stralen!
  • Het allerbeste van deze cursus zijn natuurlijk de recepten, de cursus Botanical Skin Care bevat meer dan 200 recepten!

Deze online cursus geschikt voor iedereen die interesse heeft om je huid te verzorgen met eigen producten voor inwendige en uitwendige toepassing. Iedereen kan starten, voorkennis is niet nodig.

Wie?

Deze cursus wordt gegeven (in het Engels) door de gerenommeerde online school The Herbal Academy. Met meer dan 100000 studenten is The Herbal Academy een populair online leerplatform waar je je volledig kan onderdompelen in de kruidenleer. Van luchtige creatieve hobby-cursussen tot grondige wetenschappelijk onderbouwde ondernemersopleidingen. De missie van de Herbal Academy is om mensen de kunst en wetenschap van de kruidenleer bij te brengen door middel van toegankelijk kruidenonderwijs dat vele standpunten vertegenwoordigt en de intrinsieke band met de natuur eert.

We kunnen je deze online school van harte aanbevelen!

Wanneer?

Dit is een online cursus, die je in je eigen tijd kunt bekijken.

Waar?

Dit is een online cursus, die je in je eigen tijd kunt bekijken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cursus Botanical Skin Care” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer informatie Close
Cursus Botanical Skin Care
Cursus Botanical Skin Care
229.00